Кралският двор на Клуб Хармония СПА пътува с Машина на времето

Бляскавият четвърти традиционен бал на казанлъшкия клуб Хармония СПА се проведе миналия уикенд /21-22.01.17/.

Това е събитие, което обятелната собственичка на клуба Юлия Забунова организира ежегодно като финал на инсентив програмата на Хармония СПА за лоялност.

dscf7559

 

 

 

 

 

 

Самата инсентив програма е ориентирана към най-добрите клиенти на СПА центъра, а този ВИП – контингент се превръща в Кралство Хармония, където благородните дами и господа се състезават за различните йерархични нива в Кралския двор /Принцеса, Херцогиня, Графиня и т.н./.

Тази година темата на Бала беше „Пътуване с Машина на времето“, а отправната точка за 25-тте аристократи именно хотел „Хилтън“ 5 .

tabela-mail

 

 

 

 

 

В рамките на приключението отбраното общество „посети“ три континента и три епохи. Машината на времето първо отведе светските персони до Европа.

Времевата авантюра в Музея за история на София потопи казанлъшката елитна група в атмосферата на стара София от периода след Освобождението. Сред прекрасните експонати безспорно бе перлата на изложената колекция – каляската на Цар Фердинанд, принадлежала някога на френската кралица Мария-Антоанета и до която всички се снимаха.

В официалната зала на музея се проведе и церемонията по коронясването на членовете на Кралския двор 2017, съчетана с елегантен коктейл.

dscf7633

 

 

 

 

 

Водещи на събитието бяха Диляна Маринова-Джуджи /позната от форматите „На кафе“ и „Като две капки вода“/ и Стелиан Димитров /актьор и продуцент на Пловдивуд/, в ролята на Дон Вито Корлеоне.

20170121_170451

 

 

 

 

 

 

 

Щастливите аристократи, грабнали тази година короните, подплатени и със специални кралски привилегии станаха:

dscf7528

 

 

 

 

 

-Принцеса Марияна Койчева

dscf7682

 

 

 

 

 

 

-Херцог Антоний Бозуков и съпругата му Херцогиня Александра Бозукова

 

-Дукеса Йонка Велчева

 

-Маркиза Мариета Манева

 

-Граф Иван Маналов и съпругата му Графиня Генка Маналова

 

-Барон Роман Желев и съпругата му Баронеса Антония Бозукова-Желева

 

-Контеса Тихомира Михайлова

 

От Европа Дворът отпътува с Машината на времето към Южна Америка и култовия ресторант „Морино“ за кралски курс по танци с професионални треньори, които въведоха аристократите в магията на салса, меренге, боса нова, бачата…

Дон Вито ги подложи на редица предизвикателства, като най-атрактивните изпълнения бяха възнаградени от г-жа Лина Маймарова /бизнес – дама за последните 15 години в категория СПА/ с прекрасни продукти на френската марка „Деклеор“. На всички останали тя подари козметични комплекти на най-актуалния и бързоразвиващ се български бранд „Профидерм“.

 

Шеф Фабио бе този, върнал елегантното общество отново в Европа с Римското меню, изготвено от него специално за „пътуващите“ и атрактивно вино марка „Машина на времето“ специално доставено за кралския бал от Италия. А атрактивната Мирослава Кацарова със своя бенд и елегантния си джаз- репертоар отведе изисканата компания в Съединените Американски Щати от 70-те години.

dscf7557

dscf7900 dscf7919 dscf7938 dscf7704-1 dscf7706 dscf7719-1 dscf7748 dscf7750-1 dscf7799 dscf7809 dscf7891

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram