Кражби по празниците

На 25 декември в РУП – Казанлък е получен сигнал от 71-годишна жителка на града, която заявила, че за времето от 24 до 25 декември неизвестно лице е проникнало в къщата й в с. Голямо Дряново и е отнело от там 3 златни пръстена с тегло общо около 3 грама, обеци, колие около 7 грама, златна гривна и мъжки ланец около 35 грама. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26 декември в РУП – Казанлък е получен сигнал от 56 годишен  мъж от Стара Загора, който заявил, че от магазин за риба, намиращ се преди разклона за с. Тулово е извършена кражба на жива риба. От извършения на място оглед е установено, че неизвестно лице е проникнало в рибарника, повредило е 5 вани с жива риба и е извършило кражба на неустановено към момента количество риба от видовете сом, есетра, шаран и толстолоб. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 27 декември във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от 21-годишна старозагорка, която заявила, че на същата дата за времето от 14:00 ч до 21:00 ч неизвестно лице е извършило кражба от автомобила й «Пежо 206» на авто сд. Същият е бил паркиран  на паркинг пред голям хранителен магазин, намиращ се на ул. «Стамо Пулев» в Стара Загора. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram