КИАРА-Н Е ФАВОРИТА ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ ОТ ПРОЕКТА ПРОМЕНИ КАЗАНЛЪК

Навлизайки в месеца на подаръци и изненади, на любовта и добротата, ние го стартираме и с още една благородна кауза. В ноември, казанлъчани имаха възможността да избират между три каузи от проекта на Борис Кърчев „Избери кауза и промени Казанлък“. Спортен клуб „ Киара- Н „ изпревариха в гласуването с цели 48%, останалите каузи , сред които Закупуване на книжки за деца от 1 до 6 години за детско-юношеския отдел на Общинска библиотека“Искра“-31% и Възстановяване на музейна сбирка от препарирани животни към ОДК-20%.
Клуб по спортни танци „Киара-Н“ е създаден през 2009г. в гр.Казанлък. Треньори към клуба са Николай Тенев и Антония Каярова, които през 2008г. завършват Национална Спортна Академия с профил спортни танци. Залата за тренировки се намира в сградата на НЧ „Искра-1860“ на ул.Искра 1.
Клубът по спортни танци „Киара-Н“ провежда занимания с възрастни и деца от всички възрастови групи и със състезатели.
Ноември месец „Киара-Н„ бе домакин за трета поредна година на Национално състезание по спортни танци, на което те бяха отличени с няколко медала и призови места.
Оказва се , че проекта“ Избери кауза и промени Казанлък“, е въздействал като един друг проект „Предай нататък“. С Борис Кърчев се свързва семейство от Казанлък с частен бизнес, което е гласувала за каузата на Киара-Н, но решават да помогнат и на детско-юношеския отдел на ОБ“Искра“, като са заделили средства за закупуване на книжки.
В началото на следващата седмица ще бъдат обявени и новите каузи за месец декември, изпратени от казанлъчани на адрес http://promeni.kazanlak.com/couse.html

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram