КАТЕГОРИЧНИ ДЕЙСТВИЯ ПРЕДЛАГА БСП ЗА ПОСТИГАНЕ НА СИГУРНОСТ В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Кандидатите за депутати Васил Самарски и Донка Симеонова се срещнаха с жителите на Православ

„Категорични действия са необходими, за да постигнем сигурност и ред в малките населени места. За да има нормален и спокоен живот за хората. Промяната е задължителна. БСП сложи началото на тази промяна в България с победата на президентските избори.”, това каза кандидатът за народен представител на Коалиция „БСП за България”  Васил Самарски пред жителите на с. Православ в община Братя Даскалови. В интересен и задълбочен диалог със Самарски и кандидатът Донка Симеонова жителите на Православ изразиха подкрепа на идеите на БСП. Те запознаха присъстващите с платформата на БСП „Поискай промяна!“. „БСП се обяви, че е  за обвързване на минималната работна заплата с темпа на нарастване на средната работна заплата, за премахване на скритите форми на допълнително заплащане в здравеопазването, за образование, което гарантира грамотност”, подчерта Симеонова.

В интересния и задълбочен диалог жителите на Православ изразиха подкрепа за идеите на 17194134_1363011440428066_1375428796_oБСП и поставиха редица конкретни проблеми за разрешаване пред бъдещото правителство на БСП, като: състоянието на път 264 III  Православ – Симеоновград; необходимостта от здравни грижи в малките населени места, обвързване на зърнопроизводителите с друга  земеделска дейност, липсата на перспектива за младите хора и др.

17193720_1363011420428068_1037734574_oПредседателят на Общинския съвет на БСП-Братя Даскалови Веселин Калчев благодари за доверието към левицата, както и за добрите идеи, предложени от жителите на населеното място и пожела социалистите и симпатизантите  да се поздравят с победа на 26-ти март.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram