Казанлъшки плейбой влезе в шоуто Big Brother All Stars

Реалити звездата и бивш спортист на Волейболен клуб “ Казанлък“ Борислав Атанасов влезе в ново предизвикателство – Big Brother All Stars. Казанлъшкият спортист, който бе участник и в друг телевизионен формат „Къртицата 2“, направи впечатляващо представяне в началото на шоуто. „Аз съм бивш волейболист и владея два езика. Завършил съм висшето си образование в САЩ, в Boston University със специалност хотелиерски мениджмънт. В Щатите съм тренирал четири месеца с морските тюлени“, изрече в национален ефир мускулестият красавец, който не крие, че обича да впечатлява и покорява дамите с отлична физика и интелект, какъвто безспорно притежава.

„Физическата подготовка на един човек е доста показателна за това колко той самият уважава себе си и до каква степен държи на себе си. Определено се чувствам в много добра форма“, сподели по време на визитката си Атанасов и добави, че е по-добре да бъде възприеман като плейбой, отколкото като простакът в предаването.

Борислав Атанасов бе част от мъжкия състав на Казанлък и в последния сезон, след като ръководството на волейтима реши да пусне отбор в мъжкото направление в А НВГ Югоизточна група. Проектът просъществува само един сезон. Преди това, Борислав игра и в турнири по плажен волейбол.

В момента се занимава със семейния бизнес, притежава автокъща, а от скоро участва в търговия на акции на стоковата борса.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram