Казанлъчанин стигна полуфиналите на „Великобритания търси талант“

Българският културист Димитър Ходжев, известен още като Митьо Крика и родом от Казанлък, успя да се добере до полуфиналите на „Великобритания търси талант“, пише epicenter.bg.

Крика минал първия кръг на предаването, след като смаял журито със сила, като разбил с ръка 20 кенчета с френска бира и 3 дини. Това му донесло три пъти „да“ и едно „не“ от певицата Алиша Диксън.

Въпреки че се класирал за следващия кръг, той отказал да продължи напред, защото го чакали по-важни проекти. Отказът му е изненадавщ, коментира epicenter.bg, тъй като 42-годишният мъж се подготвял цяла година за шоуто. В един момент той дори се сблъскал с тежко артритно възпаление на пръстите.

Това не е първата телевизионна изява на Митьо Крика в чужди формати. Той участва в известното британско риалити Go For It. Там обра овациите като разби десет дини от по 10 кг с глава.

Димитър Ходжев е роден в казанлък на 4 април 1975г., завършил е магистратура по спорт в Националната спортна академия.

Участвал е и в състезанията Strong Man. Най-големият му успех е 3-то място на световното първенство. В момента работи като фитнес инструктор в чужбина. Участник е в четвъртия сезон на предаването Survivor.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram