Казанлъчанинът Радослав Канджев вече е българският посланик на модата по света

Коафьорът от Hair STUDIO Радослав Канджев получи най-високото признание за представителите на своя бранш, като стана член на Световната Асоциация на фризьорите ICD-MON и INTERCOIFFURE BULGARIA. Дипломът му бе връчен по време на Годишното изложение на Световната Асоциация, провело е на 26 ноември в София. В него бяха поканени да участват 15 от най-добрите български стилисти, спечелили престижни награди при участието си в международни форуми. Първото си голямо отличие Радослав получава през 1993 г. в Париж, Франция, домакин на Световен шампионат, а казанлъчанинът става победител в раздела за булченски прически.

Радослав Канджев е собственик на фризьорски салон в Казанлък. Има зад гърба си 33-годишен стаж. В продължение на 17 години работи в Германия, а след завръщането си в България, продължава да се доказва като професионалист, участвайки в международни състезания.

В Световната Асоциация на фризьорите ICD-MON и INTERCOIFFURE BULGARIA са обхванати 56 държави. Компаниите по света, предлагащи продукти от най-висок клас, ще могат да ги направят достояние до крайните потребители, разчитащи на съдействието на членовете на Асоциацията, което е огромно признание за приноса на всички нейни „посланици на модата“, а Казанлък може да се гордее, че има свой представител на най-високо ниво.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram