Казанлък приема три турнира по волейбол за деца от регион „Странджа“

Юноши младша възраст на Волейболен клуб „Казанлък“ се класираха втори на приключилия в Стара Загора турнир за отборите от регион „Странджа“.  Треньорът им Диян Боюклиев е доволен от представянето на момчетата, за които следват още важни състезания от 2016 г.

Младата треньорка в отбора на Казанлък, плевенчанката Миглена Стрезова също направи успешен дебют с момичета, родени 2002/2003 г., участвали в турнир, на който домакин, седмица по-рано бе Стара Загора – Скаутската лига.

Миглена Стрезова работи изцяло за девическото направление в школата на „Казанлък“. Тя пое детския отбор на казанлъчанки до 10-годишна възраст, както и селекциите при момичетата до 13 и до 15-годишна възраст на „розите“. В неделя и в понеделник 15 и 16 ноември, най-големите възпитанички на клуба – девойки старша възраст, посрещат в Казанлък своите съпернички от регион „Странджа“ в есенния турнир от първенството.

От 21 до 23 ноември тук ще се проведат срещите от надпреварата за девойки младша възраст. Третият домакински турнир за подрастващите от казанлъшката школа е на 28 и 29 ноември, за момичета до 15 г. на регион „Странджа“.

Вторият турнир от Скаутската лига за момичета 2002/2003 г. е в Казанлък на 5 и 6 декември.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram