Искаме да помогнем и дадем шанс на това младо момиче!

Терапевтичен център „Светулка – 1“ се включва в каузата „Глътка въздух и подкрепа за Магдалена“. Подкрепата на казанлъчани за младата майка нараства с всеки изминал ден. Активни потребители във Фейсбук, непознати и приятели измислят нови и нови варианти за събиране на средства – от поставяне на кутии за дарения до благотворителни фотосесии, базари, продажби на вещи на търг и други идеи, с една единствена цел.

На страницата във Фейсбук служителите на Терапевтичен център „Светулка – 1“ също обявиха съпричастност и приканиха казанлъчани да се  включат в благотворителната кампания в помощ на младата майка:

„Каузата да помагаме е наше призвание, искаме да помогнем и дадем шанс на това младо момиче! “
„Тази кутия за дарения е създадена с цел подкрепа и подпомагане на лечението на Магдалена Стоянова от град Казанлък. Тя е на 30 години, майка на 2 прекрасни момченца и се бори с тежката диагноза – муковисцидоза. Само стойността на лекарствата й за един месец възлиза на 1000 лева! Да й помогнем да събере средства за лекарства, престой, разходи, те ще са й необходими за да се осъществи белодробна трансплантация в чужбина! Тук може да пуснете дарение за каузата – „Глътка въздух и подкрепа за Магдалена“ или да го направите чрез някоя от посочените сметки:
Разплащателна сметка в ОББ:
BG71 UBBS 8002 1073 9422 40
BIC UBBSBGSF
Магдалена Веселинова Стоянова

Дарителска сметка:
BG58 UBBS 8002 1073 9403 40
BIC UBBSBGSF
Магдалена Веселинова Стоянова

Сметка в евро:
BG89 UBBS 8002 1452 0772 10
Magdalena Stoyanova “

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram