Иса Бесоолу: Благодаря на живеещите и персонала в Дом за стари хора в Търничени за споделеното щастие днес!

Днес за мен бе един по-специален и изключително топъл ден, не защото навън термометрите измерват високи градуси, а защото получих поканата и имах удоволствието да споделям обяда на живеещите в Дом за стари хора в с. Търничени. Радвам се, че бяхме заедно с 15-те домове и персоналът. Споделихме си хубави спомени, казахме си и кривиците, и правиците. Разменяме на различни теми. Имах усещането, че съм част от едно голямо семейство, което е готово да отвори вратата на дома и сърцето си за всеки. И, да, защото всички ние в община Павел баня сме едно голямо семейство…

Оставен всичко останало, за което си говорихме, с домуващите споделех и това, че в момента тече оценката на проекта на Община Павел баня „Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед реформиране на Дом за стари хора в с. Търничени” по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Стойността на проекта е 1 918 000 лева и включва: разширяване на сградата, нови помещения, разширяване на кухненската част и столовата, нова приемна, обзавеждане и обособяване на отделни помещения за настаняване на по двама души, както и очакваният асансьор до втория етаж на Дома.

Надявам се проектът да не бъде одобрен и да започнем така, че да очакваме всички нито ремонтни дейности там.

Още веднъж благодаря на домуващите и персонала за споделеното щастие!

С уважение и най-добри пожелания,

Иса Бесоолу – кмет на Община Павел баня

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram