Информационен бюлетин ОДМВР Стара Загора 12 януари 2014

Ds olil

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е образувано едно бързо полицейско производство и е разкрито едно престъпление.В заведението за отрезвяване са настанени две лица.

Бързо полицейско производство

На 12 януари в РУП – Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 38-годишния Б.С. за това, че около 17:25 ч управлява по бул. „Никола Петков“ в посока севр-юг в града л.а. „Фолксваген Голф“ и поради неспазване на дистанция застига и блъска странично движещия се пред него „Пежо Спринтер“, управляван от И.Д. на 53 години. При тестът с дрегер за употребата на алкохол, техническото средство е отчело 1,76 промила за пробата на Б.С.

По-характерни престъпления

На 12 януари в РУП – Раднево е получен сигнал за телефонна измама. 78-годишната потърпевша от с. Знаменосец била заблудена, че дъщеря й е със счупен крак и се нуждае от операция. Възрастната жена предала на непознато за нея лице 3000 лв.

ПТП

На 12 януари около 16:55 ч в посока юг по ул. „Хан Аспарух“ в Стара Загора се е движил л.а. „Пежо 206″, управляван от неправоспособния Р.Т. на 47 години от Стара Загора. При навлизане в десен завой водачът губи контрол над автомобила и се удря в стълб на уличното осветление. От удара Р.Т. получава контузия на главата и комоцио, неговата спътничка 47-годишна жена е с пукнати ребра и контузия на главата, без опасност за живота.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram