Информационен бюлетин ОДМВР Стара Загора 28 октомври 2013

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е образувано едно бързо полицейско производство и е разкрито едно престъпление. В заведението за отрезвяване e настаненo едно лица.

Бързо полицейско производство

Бързо полицейско производство е започнато срещу 54-годишния старозагорец Г.Г. за това, че управлява по бул. „Св. Патриарх Евтимий“ л.а. „Пежо 306″ под въздействието на алкохол – 1.99 промила и е допуснал пътен инцидент при изпреварването на т.а. „МАН“, управляван от румънски гражданин. Пострадали няма.

Разкрити престъпления

На 28 октомври в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал от жител на с. Калитиново, който заявил, че в землището на селото се извършва незаконна сеч. Изпратеният на място екип задържана място Д.Г. на 41 години от с. Преславен и Н.И. на 28 години от същото село, които отсекли незаконно около 2 кубика дърва.По случая е образувано бързо производство.

По-характерни престъпления

На 28 октомври е полицейското управление в Раднево е получен сигнал от 55-годишен радневец, който заявил, че от автомобила му „Мерцедес Спринтер“ е извършена кражба на акумулатор. Автомобилът му е бил паркиран на ул. „Иван Г. Сакарски“.

Във Второ РУП – Стара Загора вчера е подаден сигнал за кражба от автомобил. Потърпевшият заявил,ч е от паркирания на ул. „Света Троица“ в Стара Загора л.а. „Мерцедес 208″ неизвестно лице е отнело мъжка чантичка с лични документи и 200 лв.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram