ИНСТИТУТЪТ ПО РОЗАТА – ДЖУНГЛА, В КОЯТО ВЛАСТВАТ ДИВИ ЗВЕРОВЕ

От месец февруари тази година сме свидетели на главоломно падение в „Института по розата“. Управлението му е поверено на двамата синдикалисти, лични приятели на Директора Чаушев и две полевъдни работнички. За лидерите вече е ясно – единият смъртен враг на Чаушев от миналото, а другият вероятно едва преживява раздялата си с Директора през нощта. Полевъдните работнички – за едната е съмнително дали има завършен 8-ми клас, а другата пак в миналото е обвинена от Чаушев за кражба и съкратена от него. Тези четири човека са най – верните му съветници. Изумително е как тези хора контролират всички и всичко. Дават разпореждания и изказват компетентното си мнение по въпроси от всякакъв характер. Те са не просто приближени на Директора, те са неговата пътеводна светлина, от която той се нуждае поради напредналата си възраст. Начинът им на действие е меко казано нецивилизован. Безумни демонстрации, че те са на власт, Чаушев е на власт и ще правят с всеки каквото си поискат. И наистина го правят.

Тези човекоподобни демони определиха кой да бъде съкратен. Към страхливите отправят заплахи, че трябва да внимават, защото ще бъдат следващите изгонени. Така държат хората с манипулации и притискане до стената. Върху останалата част се упражнява психически тормоз, за да ги принудят да си тръгнат сами.

Всички тези безобразия се случват със знанието и подкрепата на любимият им Чаушев.

Въпросните диви люде не спират до тук. Каквато и гадост да направят все им е малко искат още и още и още……..

Ежедневието в Института е наситено с техните грозни обиди, викове и жестоки нападки върху невинни хора. Набелязват си жертва, нахвърлят се като диви зверове и я разкъсват.

Минават всякакви граници благодарение отново на любимия Директор. Чаушев се явява средство за постигане на покварените им цели и проводник за сбъдване на порочните им мечти.

Остава загадка, дали Чаушев си дава сметка колко го излагат и злепоставят или му е по-удобно да си затваря очите и да им служи вярно.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram