ИЗДИРВА СЕ!!! Овчари го откриват

Издирва се Костадин Картунов, от Казанлък,  на 75 г., в неизвестност от вечерта на 31.05. срещу 01.06., облечен е бил с шушлеково яке, върху него с възголямо тъмно вълнено сако с червена подплата, плътна шапка -тип идиотка, в тъмно каре, бяла къса чуплива коса, набола сивкава брада, светло сини очи, болен е от Алцхаймер, дезориентиран, в джоба на сакото му е сложена бележка с името и адреса му.

Телефони за контакт и информация 0887937423 или 0888799609, както и на телефона на МВР Казанлък – 122

 

http://www.presstv.bg/index.php?option=com_portal&view=article&id=23602

 Овчари намериха премръзнал мъж

5 дни след като 75 годишният Костадин Картунов, бе обявен за изчезнал, мъжът бе намерен премръзнал в енинските гори.

Семейството на мъжа, болен от Алцхаймер, помоли за съдействие ПРЕСС ТВ и сайтът presstv.bg, които разпространиха информацията за мъжът в неизвестност.

Рано сутринта на 5-ти юни, овчари от Енина са открили мъжът, който е бил в тежко състояние, обезводнен, гладен и премръзнал. Те са сигнализирали в селото, от където са се свързали с роднините.

75 годишният Картунов е приет в казанлъшката многопрофилна болница, където са стабилизирали състоянието му, няма опастност за живота на мъжа.

Семейството на Костадин Картунов, отправя искренни благодарности на хората, които са го открили, както и за съдействието на Пресс тв, за откриването на мъжа.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram