Иван Чернев, земеделски производител: Да гласуваме с чисти ръце за Манчоров!

През тези години съм лъган много. Годините са ме научили да преценявам сравнително бързо контактите си с хората и да правя по-бързо своите заключения.

Всичко това ми помогна да преценя качествата на Стефан Манчоров и като съселянин, и като банков чиновник и като човек. И съм убеден, че Стефан Манчоров е правилният човек, за един достоен кмет на Казанлък. Със своята ерудиция, със своята финансова мощ на мисленето, със своята пробивност, със своята целеустременост към не само осъществяването на пробив, а и към разширяване и надграждане на успехите и то не само във финансовата сфера.

Това е човек, който умее да работи в екип. Това не са голословни думи. Присъствал съм на срещи с хората. Той умее да изчаква, умее да анализира обстоятелствата, което е много важно качество.

Такъв, според моите виждания, трябва да бъде бъдещия кмет на Казанлък. Когато една община е финансово обезпечена, нещата сравнително по-лесно се изграждат и надграждат.

По собствена воля  да изразя едно мнение на един селянин, образно казано, един селскостопански труженик. Като мен мислят и доста други хора за радост. И всичко това ми дава основание да призова хората, гражданите на Казанлък, по села  и градчета, да подкрепят съвсем искрено да подкрепят Стефан Манчоров за кмет на Казанлък. Нека наистина да идем да гласуваме с чисти ръце, горещо сърце и хладен ум с бюлетина №30.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram