Злато за „М+С Хидравлик“ от работническото първенство

„М+С Хидравлик“стана шампион в 11-тия работнически футболен турнир, който се проведе от 4 до 7 юни в курорта Св. Константин и Елена. На финала футболният тим на казанлъшкото предприятие, който участва и в местните Общинска лига „Шампион“и Неделна футболна лига, спечели при изпълнение на дузпи с 6:5 над отбора на „Мини Марица Изток“.
11-ото издание на международния работнически спортен фестивал събра 1500 участници в курорта край Варна. В рамките на четири дни бяха излъчени шампионите в 16 вида спорт – баскетбол, мини футбол, плажен волейбол, тенис, плуване, шахмат, тенис на маса, бридж, дартс, бадминтон, боулинг, волейбол, теглене на въже, петанк, плажна борба и вдигане на пудовка.Участниците са от 23 държави, като България бе представена от около 900 работници.
Организатор на мащабното спортно събитие е Българската работническа федерация „Спорт и здраве” съвместно с КНСБ и с подкрепата на Министерството на младежта и спорта. На 7 юни се състоя официалното закриване и награждавето на шампионите от фестивала.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram