За КП “Заедно за силна община” гласувайте с №13 в листата за общински съветници, водена от д-р Живко Чобанов!

КП “Заедно за силна община” в Казанлък представи своята 9-членна листа от кандидати за общински съветници в изборите за местна власт на 29 октомври. Неин водач е уважаваният лекар – анестезиологът в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ д-р Живко Чобанов, който има 30-годишен стаж в сферата на здравеопазването. Останалите 8 кандидати за общински съветници също са доказали се специалисти в своите професии, с богат професионален и житейски опит. Втората позиция в коалиция „Заедно за силна община“ е отредена на педагог-логопедът Бояна Чакалова. Следват: Десислава Атанасова – педагог, Руска Петрова, медицинска сестра, адвокатът и телевизионен водещ Николай Господинов, архитект Иво Калинков, международният съдия по пожароприложен спорт и икономист Анчо Шишков, финансистът Наталия Маринова и машинен инженер Веселин Василев.

Всички те са доказани специалисти, които ще работят за подобряване качеството на живот в община Казанлък и с акцент за разрешаване на натрупалите се проблеми в сферата на здравеопазването и образованието. Националната платформа, която издига кандидати в много български общини за предстоящите местни избори 2023 г. залага на личности, които отстояват мотото „Свободата да отстояваш себе си“ и които не са партийно ангажирани.

„Подхождаме с доверие към всички жители на Община Казанлък , че те ще гласуват с бюлетина №13 за хора, които не следват политическите интереси и партийни повели, а са водени от своите интереси и принципите, с които обществото ни ще върви напред. За да се случи всичко това обаче, трябва да имаме силна законодателна инициатива в лицето на Общинския съвет и силна изпълнителна власт в лицето на кмета на Община Казанлък, който ще бъде избран от гражданите“, посочи от името на кандидатите адв. Николай Господинов.

На брифинг в Пресцентъра на клуба на БТА в Казанлък водачът на листата с кандидати за Общински съвет -д-р Живко Чобанов представи основните цели в кампанията на кандидатите “Заедно за силна община” в Казанлък. „На първо място, една от целите, които сме си поставили е образованието. Наясно сме с проблемите в него. Нашите деца трябва да бъдат обучавани от добри учители, с добри пособия, за да могат тези деца да представят на изключително ниво Общината и своите места за обучение. Всяко едно училище в нашата община е Алма Матер на писмеността, честността и на доброто образование“, посочи д-р Чобанов.

„Втората кауза е здравеопазването. В последните години имаше доста промени. Искаме да запазим нашата болница, която е изключително добре ситуирана като инфраструктура, техника, да помогнем за набавянето на така необходимия кадрови потенциал на болницата и специалисти, за да можем да служим и помагаме на гражданите на община Казанлък. Всеки жител на общината да има достъп до бърза и квалифицирана медицинска помощ. Искаме да имаме възможности и готовност да съдействаме за разрешаване на проблеми и в други сфери. Надяваме се с помощта на жителите на община Казанлък и с техните гласове да осъществим част от нашите задачи и решения с подкрепата на Общината, Общинския съвет и на гражданството“, допълни водачът на листата на КП “Заедно за силна община”.

„Дай боже №13 да ни донесе късмет на нас и на гражданите на общината“, пожела д-р Чобанов.

Вторият човек в листата на коалицията Бояна Чакалова постави акцент върху желанието си да осъществява перманентен контакт с гражданите на община Казанлък. „Щом ние сме личности, трябва да погледнем огледално и на гражданите като личности, да бъдем съпричастни с техните искания, тяхното мнение и с общата ни цел да подобряваме взаимно всичко, което искаме заедно да постигнем, като най-добро за града и за нас като негови граждани“, посочи Чакалова.

За КП “Заедно за силна община” гласувайте с №13 в листата за общински съветници, водена от д-р Живко Чобанов!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram