За втори път в Казанлък хванаха общински шофьор пиян по време на работа

В полицейския бюлетин от ОДМВР, Стара Загора съобщиха, че вчера, 10.08.2017г., в РУ – Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.343 б ал.2 връзка с чл.343 б ал.1 от Наказателния кодекс срещу Х. Д., на 56г. от с.Кънчево, общ. Казанлък, затова че на 31.07.2017г. в гр. Казанлък, по ул.“Иван Вазов“, е управлявал специален сметосъбиращ автомобил “Форд Отосан“ след употреба на алкохол 0.97 промила в издишания въздух, установено с техническо средство и без свидетелство за управление на  МПС в  шестмесечен срок от наказание по административен ред за същото нарушение.

От отлично осведомени източници Пресс ТВ разбра, че това е същият общински шофьор, който миналата година на 15 декември беше хванат от пътни полицаи пийнал да се прибира от работа с колеги към Кънчево и да шофира чужда кола. Тогава на Хайри Дишлиев за половин година бе отнета книжката, а от Общинското предприятие за сметосъбиране уточниха, че той ще бъде отстранен от работа.

https://www.youtube.com/watch?v=DC0g7OEUrMc

 

Сега става ясно, че служителят на Община Казанлък все пак е на работа, шофира специалния камион за прибиране на боклука без свидетелство за управление на МПС и отново е пиян по време на работа.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram