Затваряне на част от бул.“Княз Александър Батенберг“ за три дни от идния понеделник

От понеделник, 21.08.2023 г. за три дни ще бъде въведена временна организация за движение на пътни превозни средства по участък от бул.„Княз Александър Батенберг“ и ул.“Хаджи Димитър“.

По централния бул.“Княз Александър Батенберг“ ще бъдат затворени северните и южните пътни платна в посока изток – запад и запад – изток. Участъците ще бъдат затваряни поетапно, в зависимост от строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, както следва:

– В участъка от кръстовището на бул.„Княз Александър Батенберг“ с бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Славянска“ и с ул.„Хаджи Димитър“. 

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и  улици: бул.„Никола Петков“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, ул.„Св. Св. Кирил и Методий“, ул.„Тракия“  към съществуващата улична мрежа в  Казанлък.

По ул.„Хаджи Димитър“ също ще бъде въведена временна организация на участъци, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, както следва:

– В участъка от кръстовището на ул.„Хаджи Димитър“ с бул.„Княз Александър Батенберг“ до кръстовището с ул.„Пейо Яворов“. 

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, „Св. Св. Кирил и Методий“, ул.„Тракия“ към съществуващата улична мрежа в града.

От „Балканинвест“ ЕООД уведомяват, че за трите дни от 21.08.2023 г. до 23.08.2023 г. ще бъде променен маршрутът на линиите от градски и междуселищен транспорт, както следва:

– спирка „Гимназия“ юг и север няма да се ползва;

– за линиите от градски транспорт най-близки спирки са „Универмаг“, „Белчова“ и до магазин „ЛИДЛ“;

– за междуселищен транспорт ще се ползва спирка „Универмаг“.

Временната организация на движението ще продължи три дни, от 08,00 часа на 21.08.2023г., понеделник до 17,00 часа на 23.08.2023г., сряда, включително.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram