Затваряне на участъци на бул.„Никола Петков“ и  бул.„Княз Александър Батенберг“ в Казанлък ОТ УТРЕ ЗА ТРИ ДНИ

От утре, 21.09.2023 г., четвъртък, се въвежда временна организация на движение на ППС по участъци на бул.“Никола Петков“ в Казанлък. В зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства се затваря западното пътно платно на булеварда, както следва:

  • В участъка на кръстовището на бул.„Никола Петков“ с бул.„Княз Александър Батенберг“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните  улици: „Отец Паисий Хилендарски“ и „ Трапезица“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Въвежда се временна организация на движение на ППС на участъци по бул.„Княз Александър Батенберг“ със затваряне на северните пътни платна в посока изток – запад. В зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства промените са както следва:

  • В участъка  от кръстовището  на бул. „ Княз Александър Батенберг“ с бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Славянска“ . 

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и  улици: бул.„Княз Александър Батенберг“ / двупосочно движение в южните пътни платна/, в участъка от бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Хаджи Димитър“, ул.„Св. Св. Кирил и Методий“, бул.„Розова долина“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, ул.„Тракия“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Промените във движението се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция  на водопроводната и канализационна мрежа на Казанлък и ще важат от 08,00 часа на 21.09.2023г., четвъртък  до 17,00 часа до 23.09.2023г., събота, включително.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram