Зарата става столица на комедията

Първи Фестивал на комедията ще разсмее жителите и гостите на Стара Загора. Toва съобщиха за БТА организаторите от Комеди клуб Подкаст. Шоуто ще се проведе на 11 август от 21:00 часа на сцената на Културен център „Стара Загора“. 

На същата сцена от 17:15 часа ще започне истинско живо предаване на подкаст. „Всички фенове ще имат уникална възможност да присъстват на шоуто. С много хумор и без цензура“, казват от екипа на Подкаста. Иван Кирков и Комедиантите ще очакват своите почитатели. Местата са с предварителна резервация и вход, допълват организаторите.

Първият Комеди фестивал в Стара Загора се реализира с подкрепата на Община Стара Загора и амбицията е да стане ежегоден. Под липите ще започне официално и фестивалното турне на Комеди клуб Подкаст .

Комеди клуб Подкаст е един от първите изцяло български подкасти, който стартира през 2016 г. Водещият Иван Кирков и колегите му разговарят на всякакви теми без ограничения. Към днешна дата последователите му в онлайн пространството са 50 хиляди. Чести гости са различни известни личности – популярни музиканти, спортисти, ютубъри, актьори, дори и олимпийски медалист. Комеди Клуб Подкаст е и първото предаване в интерет, което кани политици като гости в неформална среда.

БТА

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram