Живка Аладжова инициира ежемесечни срещи с държавните институции в системата на здравеопазването

Областният управител на област Стара Загора Живка Аладжова инициира ежемесечни срещи с държавните институции в системата на здравеопазването, съобщиха от пресцентъра. Целта е да се координира съвместната дейност за подобряване качеството на здравното обслужване на населението в областта.
Първата среща на Областният управител Живка Аладжова бе с д-р Славка Йорданова, директор на РЗОК, д-р Елена Канева, директор на РЗИ и проф. д-р Петрана Чакърова, изпълнителен директор на МБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович“ – университетска.
На срещата се обсъдиха мерки за подобряване условията за хоспитализиране на пациентите и условията на труд на работещите в здравното заведение. Предстоят поредица срещи на Областния управител с ръководството на Центъра за спешна медицинска помощ – Стара Загора и общинските болници в областта, на които ще се положат усилия към подобряване съвместната работа с МБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович“ и ще се регулира по-правилно потока от пациенти, с цел максимално добро обслужване.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram