Жест на кондукторка изненада мъж в Стара Загора

Дребните жестове или постъпки, че могат да значат много за някого. Именно подобно дествие е променило деня на мъж от Стара Загора.

На пръв поглед ситуацията изглежда съвсем нормална за ежедневието ни, но в последните години влиза в категория „изненадващи“ и правещи впечатление.

„Какво ми направи впечатление днес сутринта при качването ми на автобусна линия #3 от спирката на ОДМВР. Контрольорката на всеки един човек пътуващ по линията, лично идваше до него и  преди или след проверка на карта,билет или каквото трябва,пожелаваше  на  абсолютно всеки лично  с усмивка на лице  „Добро утро! Хубав ден да имате ви пожелавам!“. 

Как този мил жест и поздрав който е толкова нормален и човешки за съжаление се вижда и чува все по-рядко и по-рядко? Какво се случи с хората  и с нормалното човешко отношение и защо такива хора са изключителна рядкост се питам аз? Да поздравяват хората просто така, вместо да са намръщени и набурсучени като градоносен облак, всеки замислен и окахърен  с ежедневните си ангажименти.Нима подобно отношение вече трябва да ни прави и оставя такова впечатление? Нарочно скривам лицето на жената защото може да не иска да бъде популяризирана… Да бъде жива и здрава сърдечно и пожелавам. Просто се усмихвайте и поздравявайте по-често ей така…без причина. Не коства много но е прекрасно.“, посочва Пламен Александров.

Въпреки позитивния момент, за който разказва мъжът, остава неприятната нотка, че такива действия вече са „новини“. Тъжно, но факт.

Глас нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram