Жените на „Казанлък“ посрещат „Сливен“ преди финалния турнир

По решение на БФ-Волейбол, представителният женски тим на „Казанлък“ ще играе квалификация за класиране на финалите на националната купа на България при жените. Така „розите“ ще срещнат новака „Сливен“ и при победа, в която никой не се съмнява, те ще придобият право да участват във финалната четворка. Мачът е на 15 април от 17:30 мин. в спортната зала „Багира“.
Да има квалификационен двубой между завършилия на пето място отбор на Сливен (Сливен) и казанлъчанки, останали на четвърто място в редовния сезон, реши Спортно-техническата комисия на волейболна ни федерация. За място на финалните мачове спорят още два столични отбора- „Левски“ и ЦСКА, както и пловдивския „Марица“, с които е запланувана контрола за „розите“ още в понеделник, в почивния 13 април. Този път, казанлъшкият тим ще пътува до града под тепетата. „Славия“ се отказа от участие във формата.
Самият финален турнир за Купата ще се изиграе веднага след Великденските празници – на 18 и 19 април в София.
Полуфиналите и финалът ще се изиграят в столичната зала Христо Ботев. Първият мач за нашите момичета е срещу Сините. При успех казанлъчанки ще намерят място на финала.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram