Евродепутатката Ева Паунова се среща с работодатели и младежи от Казанлък

Българският депутат от ЕНП в Европейския парламент Ева Паунова ще посети Казанлък на 17 април.
Тя ще проведе среща с ръководството на едно от водещите предприятия в община Казанлък, отличено за „Работодател на2014 година“ от Агенцията по заетостта към Министерството на труда и социалната политика. Фирмата е партньор на проекта „Дуално обучение“ на ПГ „Иван Хаджиенов“ и работи по стажантски програми.
От 12.00 часа в залата на Културно-информационния център на ул. „Искра“4 ще се проведе среща с бизнеса, в която ще участват работодатели в община Казанлък, които са се възползвали от възможностите на стажантските програми. Темата на срещата е „Перспективи пред българския бизнес, европейски практики и програми“.
От 17.00 часа в Младежкия дом евродепутат Ева Паунова ще се срещне с Младежкия общински съвет и млади хора от младежките организации „МЦР-Взаимопомощ“ и „Зелена светлина“. На срещата ще бъде дискутирана темата за възможностите за учене, придобиване на умения, пътуване и работа в ЕС по инициатива „Младежта в движение“ – Европейска инициатива 2020. Вторият въпрос, по който ще дискутира евродепутатът с казанлъшките младежи, са възможностите за изграждане на предприемачески център в Казанлък под формата на споделено работно време.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram