Д-р Стефан Шишков: Хората се умориха от караници

В София лидерът на социалистите Михаил Миков обяви, че очаква натиск върху кандидати и активисти на левицата

Дали сме прагматични, дали сме разумни и дали това, което предлагаме е реално, това ще е важно в предстоящата кампания, заяви д-р Стефан Шишков по време на Националното работно съвещание на левицата в София. Според него хората ще гласуват за личности и са уморени от противопоставяне, караници и медийни герои.

Очаквам кампанията в Стара Загора да е прагматична и да има различни предложения за развитието на града, заяви още кандидатът на БСП лява България – За Стара Загора.

”Няма само една истина за посоката на управлението и е добре старозагорци да избират”, заяви Шишков.

„Очакванията ни не са за честни ‪избори, честно да си кажем”, заяви лидерът на БСП Михаил Миков по време на заседанието в НДК. Той се аргументира с няколко, взети от ЦИК решения и безпрецедентния по думите му политически, полицейски и административен натиск върху кандидати и активисти на левицата.‪ По думите му основен опонент на БСП ще е ‪ГЕРБ и сделката за ‪власт заради самата власт на национално ниво. Като съюзници на тези ‪избори Миков посочи като основен съюзник на левицата хората, които искат промяна и търсят на кого да дадат своето доверие.

„Ние сме срещу разделянето на хората на социално значими и социално незначими, срещу ограничаването на достъпа им до ‪‎здравеопазване и пренасочването на все по-голям публичен ресурс от държавата към частните здравни заведения, ако това става за сметка на закриването на болници в малките населени места”, това пък каза лидерът на БСП Михаил Миков.

Според Миков да си ‪‎кмет за десните значи да имаш достъп до публичните пари и властта да ги насочваш към подизпълнители.

Областен съвет на БСП – Стара Загора

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram