До 8 октомври въвеждат временна организация на движението в центъра

От тази неделя, 26.09.2021 г. от 08,00 ч. до 16,30 ч. участъкът от кръстовището на ул. „ Христо Ботев“ и ул. „ Мазалат“ до кръстовището на ул. „ Христо Ботев“ и бул. „23-ти Пехотен Шипченски Полк“ ще бъде затворен посока юг-север (източно платно).

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните булеварди и улици:   бул. „ Розова долина“ , бул. „ 23-ти Пехотен Шипченски Полк“, ул. „ Мазалат“, ул. „Цар Петър“ към  съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък.              

Временната организация на движението ще продължи две седмици – до  08.10.2021 г., неделя, включително. Тя е част от поетапното въвеждане на зелена вълна по централните булеварди в Казанлък от началото на месеца, свързана с реконструкция на кръстовището на бул.“23 Пехотен шипченски полк“ с ул.“Христо Ботев“. Ремонтните дейности предвиждат уширение на пътното платно, преместване на две светофарни секции по направление на ул.“Христо Ботев“ и обновяване на тротоарите на двете улици. Целта е да се повиши пропускливостта на трафика в района.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram