Добричка фирма направи щедро дарение за Шипка

По повод Световния ден на околната среда, Кметство – Шипка получи щедър подарък от Добрич – столицата на Златна Добруджа. Трактор „КUBOTA“, гребло за сняг, ремарке и косачка са новите придобивки за градчето от „Есетере България “ ЕООД, като лично генералният директор на фирмата Пламен Николов връчи ключовете за земеделската техника на Кмета на гр. Шипка – Василка Панайотова.

Всеки подарък е повод за радост, но този е нещо повече – той е една сбъдната мечта за Шипка, посочи кметицата.

От името на шипченската общественост Василка Панайотова изказа благодарност за новия изключително значим подарък за Шипка, пожелавайки на дарителите здраве, благоденствие, успехи в бизнес проектите и във всяко тяхно начинание.
Припомни, че за да променим околната среда, трябва първо да променим себе си, тъй като всички живи същества на планетата сме свързани в мрежата на живота и всички трябва да се обеденим в името на природата.

Трудолюбието, упоритостта, търпението и постоянството доказаха, че са ключът към успеха на екипа на кметството, чиято дейност бе забелязана и оценена от фирмата. С тази техника ще се организират дейности по почистване на околната среда, косене на тревните площи и ще е в помощ за снегопочистването на градчето през зимния сезон.

От името на дарителите Пламен Николов сподели, че този социален проект е поредният за фирмата и ще се радва, ако Кметство Шипка продължава да работи все така всеотдайно в посока опазване на околната среда и превръщането на градчето в пример за разделно събиране на отпадъците. Впечатляващи са спойствието, чистота на улиците и красотата на парковете, споделиха гостите от Добрич.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram