Ден на ученическото самоуправление се проведе на 9 май – Деня на Европа в ОУ “Кулата“

С огромно желание възпитаниците на училището влязоха в ролята на преподаватели по предмети, директор, зам. директор, секретар, завеждащ административна служба, портиер, хигиенист, помощен персонал, психолог, педагогически съветник, ресурсен учител. Като преподаватели заставайки пред дъската, установиха, че работата на учителя никак не е лесна.

Усмихнати психолози изслушваха внимателно проблемите на учениците и помагаха във взимането на решения.

На този ден по традиция ръководството на училището получава подкрепа в изпълнението на ежедневните задачи от своите амбициозни, организирани и креативни ученици.

Денят премина под строгия контрол на Петя Чакърова от 7 „А“ клас, изпълняващ длъжността директор.

В Деня на самоуправление учениците от Основното училище ”Кулата” имаха и уникалната възможност да посетят Районен съд – Казанлък. „Беше невероятно да видим съдебната зала и да научим как функционира тази важна институция. Бяхме свидетели на вълнуващо пътешествие в света на правосъдието. С възхищение изследвахме как справедливостта се осъществява, а това ни вдъхнови да се стремим към по-добро познание и ангажираност в обществото ни. Благодарности на Районния съд за топлото посрещане и ценната информация“, разказа преподавателят Мирослав Маринов.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *