Две поощрителни награди присъди кабелният оператор “ Би Би Си Кейбъл”

Две поощрителни награди присъди кабелният оператор “ Би Би Си Кейбъл“ на двама от участниците в конкурса за фирмен слоган. Конкурсът бе обявен в средата на август като част от поредица прояви, посветени на , 10-та годишнина на фирмата.

В конкурса участваха 161 граждани от Казанлък, Варна, Велико Търново, Пловдив, Бяла, Бургас, Симитли , София. Предложенията, които те изпратиха бяха над 770. 77 от всички изпратени варианти за фирмен слоган бяха класирани за втори тур , след разглеждане от 5 членно жури от представители на фирмата, рекламни и PR консултанти и журналисти.

След две поредни заседания и консултации не бе постигнато единодушно становище за печелившото предложение, което да се превърне в официален фирмен слоган. По тази причина голямата награда на фирмата, не се присъжда.

Журито реши: присъжда две поощрителни награди.

Те се присъждат на Лили Гетова от Казанлък за предложението й „Ела в семейството“ и на Тодор Димов за предложението „Светът у вас!“

Двамата ще получат парични награди и фирмени сувенири на специалния коледен концерт на “ Би Би Си Кейбъл“ на 14-ти декември във Военния клуб на Казанлък.

Премираните предложения ще са част от рекламната кампания на „Би Би Си Кейбъл“ за новата 2013 година.

Организаторите на конкурса благодарят на всички участници за огромния интерес и отношение към фирмената инициатива.

В интерес на прозрачността всички изпратени и получени за конкурса за слоган предложения, без имената на техните автори, ще бъдат публикувани на фирмения сайт- http://www.bbccable.net/  в следващите дни.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram