Гръцкият в.“Хронос“ излезе с две страници репортаж за Казанлък

Ласкави впечатления от красотата на Долината на розите и казанлъшкия фестивал, посветен на царицата на цветята, съдържа репортаж, публикуван във вчерашния брой на гръцкия вестник „Хронос“ /“Време“/.

Група журналисти от град Комотини, област Еврос, бяха на посещение в Стара Загора с цел да популяризират достойнствата на гръцката префектура Траки и нарочно създадения сайт Komotini.bg , представящ новини на български. В оластния град репортерите направиха специална рекламна презентация на забележителностите на родната си префектура и възможностите пред българските туристи.

Времето на гостуването на представителите на пресата от южната ни съседка съвпадна с тазгодишния Празник на розата, където те присъстваха извън официалния протокол.

Журналистите имаха неформална среща с обществения посредник Гинка Щерева, пред която изразиха очарованието си от Града на розите.

Две страници отделя вестник „Хронос“ на репортажа за Казанлък. Изданието излиза в Комотини, медийната група, към която се числи, има още и сайт тв канал.

gazeta

gazeta2

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram