Граждани внасят подписка

600 граждани на Казанлък, по предложение на Спортен клуб „Орлово гнездо 1957“-Казанлък, се обърнаха с подписка към Кмета и Общинския съвет  на Казанлък.
Те настояват за  подобряване на екологичното, естетичното и комуникационното  състояние на пътната мрежа в Общината. 2. Aрката между Крън и Х.Димитрово-поглед от запад
Гражданите предлагат да се обяви за защитена уникалната дървесна арка/тунел/ от елши на пътя от гр. Крън за с. Хаджи Димитрово, на 420 метра западно от разклона „Казанлък-Шипка-Крън-Х.Димитрово.

Другото искане е да се възстанови мостчето на Старата река, североизточно от Стадион „Севтополис“/на  890 метра северно от новия вело-мост/. То е единствената връзка между западната спортна зона и източния залесен бряг на реката и централната част на 6. Mостчето на Старата река, североизточно от Стадион „Севтополис“-поглед от югПарк Тюлбето. В момента, от него е останала само едната подпора, която е твърде опасна за преминаване, но въпреки риска да паднат в реката, хора всекидневно продължават да прилагат акробатични умения, за да стигнат до другия бряг.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram