Господин Кърчев, ако ще ковете закони, започнете първо да ги спазвате!

Ние, екипът на Медийна група „Вис виталис“, вярваме, че на изборите на 26 март хората ще гласуват за честни и почтени бъдещи народни представители.

Затова се обръщаме към кандидата за депутат Борис Кърчев и неговите бивши съдружници от „Би Би Си кейбъл” ООД.

Господин Кърчев, преди да опитате да ковете закони в Народното събрание, смятаме, че е задължително да започнете безпрекословно да ги спазвате.

Разчитайки на това, настояваме да изпълните решението на Съда от 5 юли 2016 г., с което, като Управител и съдружник в „Би Би Си Кейбъл“ ООД сте осъден, заедно с Бойко Байчев и Стоян Стоянов, затова, че дружеството едностранно и безпрецедентно прекрати договора за излъчване на телевизия Пресс ТВ по кабелната мрежа на община Казанлък.

В изпълнение на съдебното решение, очакваме да организирате изплащането на 157 746 лева – дължима сума  по решението и разноските до този момент. Надяваме се сумата да постъпи по сметките на СД „Вис виталис”, без да търсите, както досега, всякакви възможни начини, за да не се издължите.

Господин Кърчев, ако наистина се смятате за добросъвестен гражданин и бизнесмен и имате морала и отговорността да се кандидатирате за законотворец, уважете решението на българския съд и помогнете на съдружниците си да сторят същото!

Постъпете достойно, господа!

 

За справка: Изпълнителен лист издаден от СГС на 9.08.2016 г.

%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%82

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram