Голям интерес към срещата с Алтернативата на гражданите – Казанлък в Ръжена

Надяваме се във ваше лице да имаме поддръжници в следващия мандат на Общинския съвет коментираха жителите на селото

Кандидатите за общински съветници от Алтернативата на гражданите – Казанлък проведоха среща с жители на Ръжена. Янко Запрянов, Владимир Чучумишев, Мариета Пепелешкова, д-р Петя Папазова, Иван Иванов и Георги Апостолов представиха пред десетки жители на селото основните цели на непартийната коалиция. Те бяха придружени от независимия кандидат за кмет на селото Христо Ванеджиков. Срещата се проведе по инициатива на няколко местни жители.

„Нашата група се различава от останалите кандидати за общински съветници най-вече заради това, че ние сме непартийна формация. Работим в Общинския съвет на експертен принцип. Не защитаваме партийни интереси, водим се от идеята да помогнем за диалога между партийните групи в местния парламент, да подкрепяме и предлагаме решения в полза на развитието на града и населените места в Казанлък“, коментира Янко Запрянов. Той посочи, че в последните 15 години групата общински съветници на Алтернативата на гражданите се стреми да подкрепя кметовете на населените места в общината, както с работата си в Общинския съвет, така и със средствата, които Алтернативата традиционно дарява за подпомагане на различни инициативи. По думите му, когато кметовете на населените места проявяват инициативност, Общинският съвет може да спомогне за диалога им с общинска администрация за разрешаване на проблемите.

„Благодарим, че приехте поканата ни да се срещнете с нас. Ръжена е едно от отдалечените от Казанлък села в общината и тук проблемите са повече. Надяваме се във ваше лице да имаме поддръжници в следващия мандат на Общинския съвет“, коментираха местни жители. Те дискутираха с кандидатите за общински съветници някои от належащите проблеми на селото – неудобното за работещите в града разписание на извънградските автобуси, липсата на достатъчно добър контрол върху възстановителните дейности след ремонти на ВиК мрежата и неуредения статут на земята, предназначена за гробищен парк в Ръжена.

„Гласувайте по съвест, не продавайте гласовете си! Това няма да реши проблемите ви“,  призова присъстващите Янко Запрянов. „Не пропускайте и вота за общински съветници, защото Общинският съвет взима решенията, които се изпълняват от кметското ръководство“, добави той.

За Алтернативата на гражданите – Казанлък гласувайте с номер 69 за общински съветници

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram