ГЕРБ е първа политическа сила в Казанлък

„С изборен резултат от 29,95%  ГЕРБ е първа политическа сила в община Казанлък и, спрямо последните избори, партията вдига процентния си резултат с 4%”, това заяви на пресконференция председателят на предизборния щаб Борис Кърчев.

При избирателна активност от 40,74% ГЕРБ в града на розите получава над 6000 гласа, което й отрежда и първото място по брой съветници в Общинския съвет – 12 мандата. „Видно от резултатите ни, хората в града и останалите населени места в общината виждат, че работим и искат това развитие да продължи”, уточни Кърчев, който бе категоричен, че на балотажа в неделя кандидатът за кмет на Общината Галина Стоянова ще спечели изборите.

„Нека на 05.11. хората да направят прагматичния и разумен избор и да гласуват доверие именно на човека, който 12 години доказа, че може да развива устойчиво и в перспектива казанлъшката община. Защото Галина Стоянова доказа точно това – сигурно развитие и устойчиво надграждане. Тя няма да се учи тепърва как да управлява, а ще продължи да надгражда постигнатото през трите си мандата”, мотивира се Илиана Жекова от предизборния щаб на ГЕРБ – Казанлък. Към нейните думи се присъедини и Николай Златанов, който призова жителите на общината в неделния ден на балотажа да подкрепят Галина Стоянова за кмет на Община Казанлък с № 7 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram