Галин Георгиев председател на „България без цензура в Казанлък”

Единодушно Галин Георгиев, бе избран за председател на общинската организация на ПП „България без цензура“ в Казанлък. Заместник председател на казанлъшката структура е студентката Галина Георгиева. Предстои изборът на още един зам. председател, който ще бъде избран от членовете на казанлъшката организация.
За секретар ,бе икономистът Койчо Алексиев. Той за първи път се включва в политиката, работи в казанлъшкото предприятие М+С Хидравлик и е председател на КНСБ там. В изборът се включи председателят на партията Николай Бареков. Абсолютно целият избор, бе открит, както за журналисти, така и за граждани на Казанлък. Няма от какво да се притесняваме, заяви Николай Бареков. В залата на х- „Казанлък“, където се проведе избора, имаше членове и симпатизанти на различни партии. Някой от тях споделиха, че са разочаровани от ГЕРБ или АТАКА.
Бареков, заяви, че партията ще се бори прозрачно във всички предстоящи избори и има амбицията да промени политическото статукво в България. Местните структури сами ще определят и развиват местна политика. Бареков заяви, че в предстоящите листи за евроизборите, за парламентарни и местни избори, ще бъдат включвани единствено и само местни представители, които ще бъдат лицето на партията, а няма да бъдат спускани парашутисти от други градове.
Към настоящия момент в България без цензура в Казанлък, членуват около 50 човека. Предстои разкриването на местен офис.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram