Възраждане обявиха кандидатите за депутати от региона

Възраждане – Стара Загора обяви кандидатите си за народни представители на  предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 04.04.2021 г. .

За водач е избрана Искра Михайлова, председател на Възраждане – Стара Загора, член на Организационния съвет на партията и първи мандат общински съветник в Общински съвет Стара Загора.

Втори в листата е Димитър Пашев на 34 години, председател на Казанлъшката организация. Член е на Организационния съвет на партията, учител по български език. Магистър по управление на образованието, той е и председател на шахматен клуб, треньор по шахмат.

Възраждане ще проведе предизборната си кампания под наслова “Повярвай в България”. 

Останалите кандидати в листата за народни представители на Възраждане в 27 МИР са:

3. Ива Ангелкова, организационен секретар на Възраждане – Стара Загора, магистър инженер Екология и опазване на водите, магистър Индустриален мениджмънт с дългогодишен стаж  в производствени предприятия в областта на екологията и безопасността на работното място.

4. Д-р Калин Калинов, 33 г., д-р по Химия от БАН, магистър Анализ и контрол на храните, бакалавър Технология на етеричните масла, парфюмерията и козметиката с трудов стаж в хранително-вкусовата индустрия.

5. Тодор Делчев, 32 г.,  магистър инжежер по Автоматика и системи за управление. Работи по специалността си.

6. Симеон Шопов, 32 години, магистър Авиоинженер по образование, работи като инженер-конструктор в отбранителната промишленост. 

7. Галин  Динев, 29 години, семеен с едно дете. Студент по аграрна икономика. Работи в сферата на животновъдството и ветеринаро-медицинските дейности.

8. Михаил Атанасов, 26 г., специалист по иранистика, следва Международни отношения.

9. Анелия Димова, 37 години, юрист по образование, мениджър в международна компания, майка на две деца.

10. Стилян Христов, 33 години, студент по Екология, работи в сферата на логистика и услуги.

11. Веселина Симанова, 62 г., магистър начална педагогика, магистър логопед, работи като учител. 

По време на пресконференцията Възраждане също така обяви извънредна новина от последните минути, а именно, решението на Софийски градски съд е да се отхвърли искът по делото за забраната на Възраждане, поискано от прокуратурата и ДАНС.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram