ВК „Казанлък“ ще играят контролата си в Сливен

Организационни проблеми на състава на „Сливен” проваля домакинския мач, който волейболната управа на „Казанлък” уговори за четвъртък. Но контролата няма отпадне. Вместо това, момичетата на старши треньора Петър Дочев ще пътуват за Сливен. Това съобщиха от клубната управа, ден след като бе обявено провеждането на първата контрола за женкия тим в Казанлък, на 9 октомври. Проверката срещу сливенчанки ще се играе в града на 100-те воеводи, а срещите  с ЦСКА на 10 и 11 октомври – в тяхната залата на спортен комплекс „Червено знаме“.
Жените на „Казанлък” тръгват за София в петък сутринта, вечерта ще играят срещу „армейките“ от 18:00 часа в спортна зала „Васил Симов“, като след мача няма да се връщат в Казанлък, а ще останат да спят в столичен хотел преди втората си контрола в събота, предвижда програмата. След мача
наставникът на казанлъчанки Петър Дочев смята да пусне възпитаничките си за 2 дни в почивка.
Дни преди началото на новото първенство в женската НВЛ волейболната федерация обяви, графиците и регламента на срещите. Едва шест са отборите на НВЛ за жени в сезон 2014/2015г.
За поредна година ръководството на ВК „Казанлък” съумя в трудни условия, за спорта въобще, не само да съхрани отбора на Казанлък, но и да привлече нови състезатели, благодарение на съвместните усилия на президента Васил Аргиров, спонсорите на клуба и приятели на волейбола, споделя изп. директор Деко Григоров.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram