Близо 7 хиляди лева събраха за ремонта на стадиона в Розово, акцията продължава

Напролет ще започне ремонт на футболното игрище в с. Розово, съобщиха от местния ФК „Млада гвардия“, който още още през март започна кампания за набиране на средства с тази цел. „Помогнете ни да съберем до тогава поне 10 000 лв. До тук имаме 6720 лв.“, посочват от клуба на Розово.

Даренията се приемат от Харалан Киров тел. 0897244152 и по сметка с IBAN BG22UBBS80021040868450, като в графа „относно“ е необходимо да се изпише „Дарение за ремонт на футболно игрище в Розово“.

ФК „Млада Гвардия“ участва със свой отбор в първенството на областната група. Мъжкият отбор води Димитър Владимиров Петров (Расолков), а тренировките и домакинските срещи са изнесени на стадиона в Крън, поради невъзможността да се играе на терена в село Розово.

Само за покриване на разходите по домакинските мачове са необходими около 5000 лева. С направата на ремонтите по стадиона, покриващи изискванията на БФС за провеждане на футболните срещи, ще бъдат не само спестени средства за клуба, но и неудобството от ползване на чуждите терени. Публиката също ще бъде улеснена да наблюдава мачовете на отбора и да аплодира футболистите на селото.

Първенството в Областната група ще стартира на 9 септември, като футболистите на Розово ще гостуват на СФК „Локомотив-Стара Загора“ – Стара Загора.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram