Бивш кмет на Казанлък пита БСП във Фейсбук?

„Аз пък имам питане към общинските съветници от БСП – защо беше допуснато по време на управлението на Община Казанлък след  1995 г, с мандат на БСП, да бъдат буквално обезкостени сградите на две детски градини на територията на града?

И още един въпрос, но той е към държавното управление с мандат на БСП – Защо беше допуснато разрушаването на мемориалния комплекс на вр. Бузлуджа, т.н. чиния, свързана с БКП/БСП, но изградена с парите на целия народ?

Едва ли Жан Виденов ще ми отговори, но поне нашите биха могли да кажат какво са направили по въпроса” , така пита в социалната мрежа екскметът на Казанлък Бончо Сарафов. Той беше начело на местната изпълнителна власт от 1991 до 1995 г., когато продаде градския пазар, после премина в бизнеса с кроасани.

Без да можем да отговорим от името нито на БСП, нито от името на управлението с мандата на левицата, оставаме с препоръката към уважаемия господин Сарафов да изпрати въпросите си към  организацията на социалистите.

Ние,  като медия, обаче можем само да зададем въпрос към уважавания от нас бивш кмет Сарафов:  къде точно точеше той кроасаните си и да не би да са съседствали фурната с казаните с кетчупа на Иван Г.Иванов?

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram