БиБиСи Кейбъл със специални награди за „Малките нашенци” и „Пресмехулници”

На тържествена церемония вчера във Военен клуб – Казанлък бяха раздадени награди на отличилите се деца от конкурса „Малките нашенци“ и „Пресмехулници“. Това е XVІІ – тия Национален конкурс за весела детска рисунка и литературно творчество. Конкурсите са част от Чудомировите празници и са посветени на творчеството и живота на Димитър Чорбаджийски – Чудомир.
Награждаването протече под звуците на Общински камерен оркестър. Присъдени бяха 103 награди, от които 30 специални и 73 класирани на І,ІІ и ІІІ място по възрастови групи и категории.
Със специални награди от Борис Кърчев – управител на БиБиСи Кейбъл си тръгнаха общо 8 деца от Oбщина Казанлък. За оригиналните си детски рисунки, Кърчев награди Доротея Арабаджиева на 11г. от ОУ“Мати България,от училище „Чудомир“ – Георги Иванов на 12г. и Стефани Чернева на 12г., Мария Христова на 10г. от с.Енина и Тоника Златанова- 12г. от ОУ “ Паисий Хилендарски „. За литературно творчество с детски книжки и други фирмени подаръци,БиБиСи Кейбъл награди Мартин Георгиев на 12г. от село Ръжена, Ивона Фотева-12г. и Денка Илиева на 11год.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram