Алтернативата на гражданите: Създаденото с ум и любов остава за поколения напред

Кандидатите за общински съветници от листата на Алтернативата на гражданите – Казанлък поздравиха архитектите, проектантите, строителните инженери и всички ангажирани в сектор „Строителство“ на територията на общината по случай техния професионален празник 26 октомври.

„Голямата сила на Вашата професия е в това, че създаденото с ум и любов отразява постиженията на нашето време и остава за поколения напред“, се казва в обръщението на непартийната формация.

От Алтернативата на гражданите – Казанлък изразяват надежда, че професионалистите от сферата на строителството ще съхранят своя стремеж да надграждат и да създават красива и удобна среда за живот.

Една от инициативите на Алтернативата на гражданите – Казанлък през годините бе приемането на Общ устройствен план на община Казанлък и Общ устройствен план на Долината на тракийските владетели под ръководството на Цветан Шиков, председател на Комисията по устройство на територията, инфраструктура, строителство в Общинския съвет през мандатите 2011-2015, 2015-2019 и 2019-2023 г.

Двата устройствени плана бяха необходимост, без която не бе възможно законното развитие на местната територия, включително чрез реализация на нови обекти, финансирани с европейски средства.

За Алтернативата на гражданите можете да гласувате с номер 69 за общински съветници

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram