Стотици казанлъчани аплодираха Алтернативата на гражданите и дует Ритон

Ще продължим да работим както и досега – само и единствено в полза на жителите на Казанлък и общината декларира Николай Ибушев

“Нашата група е безпартийна. Не се водим от решения на партийни централи, а от спецификата на Казанлък. Ние ще продължим да работим както сме работили досега – само и единствено в полза на жителите на Казанлък и общината. Това е нашето символ верую“, декларира водачът на листата с кандидати за общински съветници от Алтернативата на гражданите – Казанлък Николай Ибушев пред препълнената зала на Дом на културата. Залата се оказа тясна за желаещите да подкрепят местната непартийна формация.

Почетният гражданин на Казанлък и генерален директор на Арсенал Николай Ибушев отново изтъкна предимствата на личностите от Алтернативата на гражданите – хора, доказали се със своята дейност пред обществото и показали с действията си, че се ръководят само от собствения си морал. По думите му общинските съветници на Алтернативата на гражданите са част от решенията на проблемите в общината. Техният принцип на работа е да подкрепят не партийни политики, а добрите решения в полза на обществото. „Казанлък е жив град. Винаги има още проблеми за разрешаване, но Казанлък продължава да се развива. Аз съм горд, че общинските съветници от Алтернативата на гражданите имат принос за това развитие“, добави Николай Ибушев.

Концертът започна с изпълнение на танцов състав Киара – Н. Танцът беше специална благодарност за Алтернативата на гражданите за подкрепата, която общинските съветници от групата са оказвали на танцовия клуб през годините. Над един час продължиха изпълненията на обичаните дует Ритон, а публиката ги изпрати на крака.

„Всичко, което чухме и разбрахме за личностите в Алтернативата на гражданите – Казанлък и техния водач ни впечатли. Гордеем се, че можем да подкрепим такива хора“, бяха думите на Катя и Здравко от дует Ритон. Те получиха подарък – един от символите на древното минало на Казанлък – майсторска реплика на уникалната златна маска от времето на траките.

„Предстои важен избор, с който ще определим казанлъшкото бъдеще за следващите 4 години“, обърна се към публиката Николай Ибушев. „Моля ви, гласувайте на 29 октомври. Гласувайте за тези, които са спечелили вашето доверие, но гласувайте. Когато не гласувате, не изразявате протестен вот. Заявете позицията си, не оставяйте другите да решават вместо вас“, призова той.

Можете да подкрепите Алтернативата на гражданите – Казанлък с номер 69 за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram