Акция в подкрепа на Диан Костов и Седмица на Бащата провежда Сдружение „Бъдеще за децата“

Във връзка с приключването и отчитането на проект „Промяна в действие” Сдружение “Бъдеще за децата” проведе информационна среща, на която изпълнителния директор Мария Гинева обобщи постигнатото в едногодишния период на действие на проекта.

Казанлъшкото сдружение ще продължава да развива обхвата на дейностите и предлаганите услуги, така че във визията на организацията през 2020 г. промяната ще продължава да се случва. Продължение ще намират и кампаниите, с които „Бъдеще за децата“ се ангажира. Такъв е примерът с Националната кампания „Да бъдеш Баща“. Във връзка със Седмица на Бащата (09.11.-15.11.2015г), Сдружението за пореден път ще се опита да фокусира общественото внимание към бащинството.

Съвсем скоро, пътуващата изложба на сдружението, която вече обиколи учебни заведения в казанлъшко и Община Мъглиж предстои да гостува и на училищата в Крън и с. Копринка.

Местната организация се ангажира и с кампания, в посока насърчаване на доброволчеството и гражданската активност. В подкрепа на 28 годишния младеж Диан Костов, който се нуждае от спешна операция, през ноември  сдружението стартира доброволческа акция.

Благотворителната дейност на сдружението ще съвпадне с паралелна кампания, провеждана от столичната организация на хората с ревматологични заболявания, които ще подкрепят в каузата семейството на Диан.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram