Закупуване на нови електробуси за междуградските линии – част от Програмата на Галина Стоянова

Пенсионерите от клуба в Казанлък посрещнаха сърдечно днес кандидата за кмет на Общината Галина Стоянова, която бяха поканили да им гостува по повод Международния ден на възрастните хора.

” Това е празникът на щастието и на щастливите хора, които са отгледали и възпитали децата си, с труда си са създали хиляди неща в годините и които могат да се обърнат, да се огледа и да си кажат: „аз създадох това, възпитал съм тези хора, научил съм ги на това, което зная, те са поколението след мен.” Това е най-хубавото време”, с тези думи Галина Стоянова се обърна към казанлъшките пенсионери. 

В неформални разговори заедно разговаряха по различни теми, като обсъдиха и въпроса с намаленията за пътуване на пенсионери по транспортната мрежа извън града. Галина Стоянова сподели с тях, че в Програмата си за управление на Общината за 2023 – 2027 г. е заложила решението на този въпрос, а именно чрез проект за екологосъобразна мобилност. Съгласно него, ще бъдат закупени нови автобуси, които да обслужват транспортната мрежа на населените места в общината. Така ще се възстановят работническите курсове и намаленията за пътуване на пенсионери по тези направления.

Галина Стоянова и листата общински съветници от ГЕРБ можете да подкрепите с номер 7 в бюлетините. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление. 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram