Мустафа Карадайъ от Казанлък: Тези, които се кичат с етикет “промяна” са подмяна!

Председателят на ДПС пристигна в област Стара Загора за да се срещне с членове и симпатизанти на ДПС и да даде силната си подкрепа за водачa на листата Халил Летифов. и бе убеден, че ДПС може да вземе два мандата в старозагорско.

В зала „Арсенал“ в Казанлък Карадайъ заяви, че „Тези, които се кичат с етикет промяна, тяхното съдържание е подмяна, а не промяна.“ И допълни „През целия този период те бяха в услуга на подмяната, а не на промяната. За тези 30 години основният инструмент за правене на политика на този клуб беше омразата, разделението и противопоставянето и анти-ДПС кампания. Това, което те правят и се опитват да го преписват на нас. Е, няма да стане!“ Каза лидерът на ДПС.

В изказването си Карадайъ припомни „Април месец направихме една голяма крачка за възстановяване на демокрацията, но рестартът на демокрацията все още не се е случил, защото политическите играчи, които имат мерак да бъдат забелязани и да се закачат в Народното събрание, дори да стигнат до властта, използват като инструмент за правене на политика омразата. Той допълни, че още през септември месец на 2017 ДПС предупреди че „Реваншизмът е предпоставка за контрареваншизъм. Това не води до нищо добро в държавата, за държавността и за народа.“ заключи Мустафа Карадайъ.

В своето слово зам.-председателят на ДПС и водач в Пазарджик Йордан Цонев изрази своята категоричност, че „В България няма диалог между партиите и институциите, няма взаимен контрол между институциите, а бюджетът се разходва като торба с пари от джип, Конституцията не се спазва, а Парламентът се е превърнал в гумен печат на една партия. Това не може да се е случва в една демокрация в нашата Европа, но се случва в България“ каза с тревога Цонев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram