Пламен Караджов: Невъзможно е БСП да се хване ръка за ръка с ГЕРБ

«Много ми харесва това, което служебното правителство прави за малкия и среден бизнес. Трябва да се помисли за облекчени условия за кредити, за да може икономиката да тръгне»

„БСП доказа, че е единствената партия с ясна и конкретна програма, ангажименти и срокове за изпълнение. Надяваме се, че хората ще разберат това и ще ни гласуват доверие. Ние обещаваме само това, което сме сигурни, че можем да изпълним и вярвам, че избирателите ще оценят това”, заяви  в предаването „Инфо Зона” на ТВ Стара Загора Пламен Караджов, с преференция 103 в листата на коалиция „БСП за България”  с номер 4 в бюлетината.

Едно от положителните неща в тези избори е коалиционното споразумение, което обедини голяма част от формациите вляво, посочи Караджов. Според него това вероятно ще продължи и след изборите, защото, когато една дружина е вярна, тя привлича доверие. 

Пламен Караджов заяви още, че левицата продължава да се бори за повишаане на жизнения стандарт на българите – за преизчисляване на пенсиите, за мерки, които подпомагат младите семейства и за достойно заплащане труда на работещите. “Но малкият и среден бизнес е в колапс, почти всички фирми са на ръба. Много ми харесва, това, което служебното правителство прави, за да подпомогне развитието им. Трябва да се помисли за облекчени условия за кредити, за да може икономиката да тръгне”, заяви Карджов, който е икономист по образование.

Той смята, че разумът трябва да надделее и ако искаме моделът ГЕРБ и ДПС да остане в миналото, хората от ИТН и БСП да започнат си говорят нормално. Караджов посочи, че няма как БСП да се хване ръка за ръка с ГЕРБ, заради порочния модел, наложен от партията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram