С номер 15 в интегралната бюлетина!

Представяме Ви Татяна Манева Недялкова – областен координатор на ПП „Гражданска платформа Българско лято“ за Стара Загора, кандидат за народен представител и водач на листата от 27 МИР Стара Загора.

Тя е на 44 години, живее и работи в град Казанлък. Семейна, майка на две деца – син на 18 години и дъщеря на 12 г.

Първа „работна спирка“ в нейната биография като педагогически съветник е казанлъшката Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт, за времето 2006г. до 2008г. До 09.01.2012г. е Управител на фирма „Плапен“ ООД, а от 2013 г. вече е Асистент офис в „Ебиос Енерджи“ АД, отговарящ за област Стара Загора. Тази позиция заема до 2020 година, след което постъпва на работа в ОУ„Мати Болгария“ гр. Казанлък, където работи като психолог до началото на кампанията за извънредните парламентарни избори на 11 юли 2021 г.

От 2018 година и до днес е и вещо лице към Окръжен съд – Стара Загора по изготвяне на психологични експертизи.

Татяна Недялкова е възпитаник на две от най-авторитетните висши български учебни заведения. През 2007 г. завършва Магистър по „Психология“ във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Има бакалавърска степен „Социална педагогика“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и специализация „Деца и семейства в риск“(2000г).

Полага успешни курсове на обучение „Подходи и техники в консултантската дейност“ през 2007г. в СУ „Св.Климент Охридски“-гр. София, както и „Рейтинг скала за оценка на детското развитие Developmental Profile 3 “ – GIUNTI psychometrics през 2021г. и Рейтинг скала за диагностика на детския аутизъм CARS-2. 

Справедливост за всеки!       

#БъдетеСмели С номер 15 в интегралната бюлетина!

Готови сме да Ви чуем! За да се срещнете и разговаряте с кандидатите за народни представители от 27 МИР Стара Загора, посетете новооткрития ни офис в Казанлък – на ул. „Шипченска епопея“ 17 и в Стара Загора – ул. „Христо Ботев“ 106.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram