Иван Михайлов, кандидат-депутат от «БСП за България»: Нашата коалиция е най-близо до хората

«Силно се надявам на тези избори нашата коалиция «БСП за България» да се представи достойно, а партиите, които ще участват в бъдещия парламент, да съумеят да съставят кабинет. На България сега е нужно правителство, което да взема разумни решения. Светът е в дълбока криза, има неотложни задачи и само работещо правителство може да се справя с тях». Това каза в предизборното студио на ТВ «Стара Загора» кандидатът за народен представител с № 109 Иван Михайлов. Той е коалиционен партньор от ПП АБВ.

Според него ПП АБВ определя като основни свои приоритети в предстоящите избори енергийната сигурност, стабилност на държавността и социална справедливост. «Затова резултатите са от изключителна важност за държавата –  да продължим ли промяната или отново да се върнем там, където ни пратиха предишните управляващи, да работим като патриоти и социално ангажирани към всички българи или отново да има схеми за отбрани. Нашата коалиция е най-близо до хората с мерките, които БСП предлага», заяви Михайлов.

Той призова за разумните решения, които могат да изведат страната от кризата на 14 ноември да се гласува с бюлетина №33 за «БСП за България».

Купуването и продаването на гласове е престъпление 


Областен предизборен щаб

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram