Георги Кадиев: Симбиозата кмет на Казанлък – ръководство на „Арсенал“ манипулира вот, контролира общината, продава и купува

Не съм проблемът аз и не е проблемът третият в листата ни Пламен Караджов, както пише в тази статия. Ние просто казваме на глас това, което всички знаят

Само дни преди деня на изборите -11 юли във второто по приходи предприятие в България – „Арсенал“ АД е имало предизборна среща на благодарности с кандидатите на досегашната власт. Това се разбира от платена медийна публикация, в която персонално са посочени «заслугите» на всеки от ГЕРБ към дружеството и неговото ръководство.  На тази среща ръководството споделя и огромно възмущение към водача на листата на БСП в Старозагорски регион и към кандидата, който е на трето място „заради техните целенасочени манипулативни и неверни твърдения, които се тиражират и удрят по авторитета на оръжейния завод“.

В социалната мрежа водачът на листата на  БСП Георги Кадиев отговори:

„Ръководството на „Арсенал“ АД има поведение на местни феодали, държащи в подчинение собствените си профсъюзи, манипулиращи вота на служителите си и контролиращи община Казанлък чрез собствената си група подчинени общински съветници.

Симбиозата кмет- ръководство на Арсенал доведе до това, което се случва в Казанлък. За тях има парче от колодрума. За вас няма.

Заради тях индустриалната зона е ливада с един фургон и нула инвеститори – да не би да им избягат кадрите.

Заради тях ГЕРБ печели избори и ходи да им прави метани в завода, където “ръководството благодари на кандидатите от ГЕРБ – СДС за приноса им”.

Не съм проблемът аз и не е проблемът третият в листата ни Пламен Караджов, както пише в тази статия. Ние просто казваме на глас това, което всички знаят.

Проблемът е симбиозата местни управляващи + местни феодали.

Това е истинският модел ГЕРБ.

Те искат да сте им благодарни и послушни заради заплатите, които вие всъщност сами изработвате. Те искат да ги избирате и преизбирате доживот. Те колят, те бесят, те решават бъдещето ви.

Знам, страшно е. Едно щракване с пръсти и губиш работа, а друга няма.

НИЕ ЩЕ ВИ ЗАЩИТИМ.

Изпращайте ми сигнали, ако върху вас се оказва корпоративен натиск за кого да гласувате, ако ви обещават бонус срещу глас, ако уж не ви агитират, но небрежно на работното ви място стои плик с храна фланелка на политическа партия. Пишете ми, ако ви уволнят заради политически убеждения.

Аз като народен представител ще направя така, че Ибушев да отговаря за деянията си.

ЧАДЪР НЯМА ДА ИМА НАД НИКОГО“. 


Областен щаб на БСП – Стара Загора

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram